Jeg kan godt lide ærlighed og gennemsigtighed

Priser

Derfor skilter jeg med mine priser.

Prisen på en hjemmeside afhænger af mange faktorer, og det er overordnet produktionstiden er afgør prisen.
I den beregnes der ønsker og krav, mængde af indhold, antal sider, funktionaliteter mm. Nedenstående er mine priser på standardløsningerne.
Ønsker du ekstra funktioner, såsom f.eks login, API integration, prisberegner eller generelle customløsninger – så kommer dette oven i.

Hvad koster en hjemmeside?

Priser hjemmeside

Har du brug for hosting / webhotel til din hjemmeside?

"

WordPress serviceaftale

Lad mig passe på din hjemmeside

Har du brug for hjælp til din WordPress hjemmeside?

Jeg agerer livline med klippekortløsning

Når du er gået i luften med en ny hjemmeside, så spiller alting på den det første stykke tid. Men der vil komme løbende justeringer til som din medarbejderstab vokser eller udskiftes, de ydelser eller services du tilbyder, ændrer sig, eller hvis din virksomhed for eksempel flytter domicil. Du kan også løbende have brug for yderligere oplæring i systemet, nye grafiske rettelser eller udskiftning af de billeder eller den video, som allerede ligger på sitet. Jeg hjælper dig mægtig gerne godt på vej!

Med et klippekort køber du timer hos mig.

Jo flere klip du køber, desto billigere bliver din timepris. Bemærk, at klippene kun kan bruges på de produkter, som du allerede har købt af mig og derfor ikke på oprettelse af nye. Har du brug for at få designet helt nye funktioner, så sender jeg gerne – og med største glæde – et tilbud på, hvad dét i så fald vil koste.

Priser ex. moms

Timepris
800 DKK
Klippekort 10 timer
7000 DKK

Flere priser

Logo
5000 DKK
Logo + designguide
8000 DKK
Sociale medier
2000 DKK
Har du en ide eller et ønske om en pris på et projekt eller produkt, som ikke er nævnt, så tøv ikke med at kontakte mig alligevel.

Logo og logopakke

Design af logo

 

DKK 5.000,- ex moms

Logo, logopakke og designmanual

Design af logo og samlet designmanual

 

DKK 8.000,- ex moms