60 55 79 65 info@copengraphics.dk

WordPress og Divi

WordPress webdesigner

WordPress er et af verdens mest anvendte opensource CM systemer, og med rette.

Det er nemt at bruge ( med den rette oplæring ) og det er et godt system som løbende er i udvikling. De fleste små og mellemstore virksomheder i dag har en wordpress hjemmeside og flere og flere af dem bruger en “builder” som kan sammenlignes lidt med en værktøjskasse.

Jeg benytter mig af Divi builderen da jeg mener den kan levere det bedste redskab på markedet. der kommer løbende udvidelser og bliver opdateret ofte.

Divi byggeren til wordpress hjemmesider

Jeg er ekspert i brugen af Divi og wordpress og bygger alle mine hjemmesider op således. Jeg er fan af divi da det er nemt for mine kunder, efterfølgende at redigere deres egen hjemmeside. Jeg har lavet en guide til divi som jeg altid sender med når min kundes hjemmeside er godkendt og lægges online. I mine priser er der også inkluderet 1 times telefonsupport.

 

Hjælp til Divi

Jeg giver en god oplæring i Divi til mine kunder så de selv er køreklar til nemt at kunne rette på deres hjemmeside.

Er du ikke kunde hos mig, men ønsker Divi support?

Det kan vi sagtens finde ud af, jeg tilbyder timepris klippekort som sagtens kan bruges til support og rettelser på eksisterende hjemmesider.

Skal vi snakke?

Telefon: 60 55 79 65

Mail: Info@copengraphics.dk

Info:
Ejer: Sofie Florang Grølsted
CVR: 34154740

Sociale medier