Kontakt mig og få tilbud på hjemmeside

Jeg glæder mig til at høre om dit webprojekt

Den direkte dialog er utrolig vigtig for mig – og dét hele starter med, at du rækker ud. Hiv fat i mig, hvis du drømmer om at få en spritny hjemmeside, relancere – eller bygge videre på – dit eksisterende website, eller hvis du går med tanker om at gå i luften med dit eget brand og mangler et unikt logo, der definerer dig og din forretning. Uanset, hvad jeg får æren af at hjælpe dig med, så ser jeg frem til at starte en god og spændende samtale om dit digitale projekt.

Du fanger mig på:

E-mail: info@copengraphics.dk
Mobil: 60 55 79 65

11 + 15 =

Webbureau i København og omegn

Det starter med en uforpligtende kop kaffe

Jeg har kunder i hele Danmark og holder derfor møder i hele landet. Vi kan sagtens mødes fysisk – enten i dine lokaler eller et sted centralt i København – så vi kan sidde over for hinanden og diskutere dit webprojekt over en kop kaffe. Jeg tager meget gerne til dig til et uforpligtende opstartsmøde. Er afstanden imellem os for stor, eller er din tid knap? Så fungerer det også superfint med onlinemøder. Dét har jeg god erfaring med! Jeg glæder mig til at lære dig og din virksomhed at kende!

Lad os holde kontakten

Find mig på LinkedIn og Facebook

Du er mere end velkommen til at følge med hos CopenGraphics på mine sociale kanaler.
Her deler jeg ud af de mange, fede hjemmeside- og logo-projekter, som jeg er så heldig at være en del af, lige som du får et indblik i min hverdag som selvstændig. Jeg giver også tips og tricks til alt inden for hjemmesider og design.