Hjemmeside reference

reEL-installation

  • Hjemmeside

reEL-installation er et kompetent og anerkendt el-firma fra Hvidovre. De udfører el-arbejde af højeste kvalitet, og leverer altid et topprofessionelt stykke arbejde i særklasse.
Jeg har hjulpet reEL installation med en ny hjemmeside som er i visuel tråd med deres visuelle identitet. Men den nye hjemmeside har jeg skabt en rød tråd mellem firmalogo, tøjet, arbejdsbilerne og sågar deres kontor. Alt er afstemt i samme farver og visuelle æstetik.

I reEL-installation er vi superstolte af vores hjemmeside, som høster stor ros og anerkendelse både blandt kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Den ære tilfalder Sofie Florang Grølsted fra CopenGraphics, som har formået at skabe en eminent og topprofessionel, konverterende, brugervenlig og informativ hjemmeside, der spiller max på alle parametre. At den tilmed er i tråd med vores visuelle identitet i øvrigt, gør den toplækker! Processen var smidig, og Sofie førte os trygt igennem alle trin hen imod slutresultatet. Derfor har vi i dag også en serviceaftale hos Sofie, og det er en fornøjelse, at hun kun er et opkald væk, når småting løbende skal justeres. Vores varmeste anbefalinger til Sofie og CopenGraphics.

– Ole Hyllested Frederiksen, reEL-installation