Hjemmeside i WordPress

– få et unikt webdesign, der passer til din virksomhed

Har du brug for en ny hjemmeside eller et spritnyt webdesign?

Så hjælper jeg dig godt i mål. Med +1.500 webdesigns bag mig er jeg specialist inden for mit fag, og dét skaber tryghed for dig som kunde.

Jeg opbygger hjemmesider i WordPress – og ALLE byggeklodser stables fra bunden. Hos mig finder du ingen standardskabeloner, men udelukkende unikke webdesigns, hvor alt er custommade og skræddersyet i detaljen, så det matcher netop din virksomhed. På den måde fremstår du og din forretning både troværdig og professionel mod målgruppen.

  • Så er din nuværende hjemmeside outdated?
  • Repræsenterer den ikke længere din forretning, ydelser eller produkter?
  • Eller er du netop gået i luften med ny virksomhed og har brug for at blive fundet online?

Så er det en super god idé at investere i et nyt webdesign, så du kan konvertere nysgerrige brugere til kunder, der rent faktisk køber af dig.

Sådan ser processen ud

Lad os gøre dit webprojekt til et sjovt og smidigt samarbejde

Det behøver nemlig ikke at være hverken besværligt eller uoverskueligt at skulle søsætte en ny hjemmeside – tværtimod.
Jeg gør processen nem og sjov for dig, og viser dig her, hvad du kan se frem til.

Dialog

Når vi starter op på et nyt samarbejde omkring dit digitale projekt, så mødes vi enten til en kop kaffe eller en videokonsultation. Her tager jeg den indledende dialog med dig. Jeg lytter til dine ønsker, krav og idéer, og så forventningsafstemmer vi omkring processen.

Jeg rådgiver dig samtidig om den bedste webløsning, som opfylder alle dine ønsker – og som samtidig imødekommer brugerens oplevelse på sitet. Og så får du selvfølgelig en produktionsplan over det samlede projekt fra start til launch, så du kender alle steps på vejen.

Design & opsætning

Når du har godkendt pris og produktionsplan, så går designprocessen i gang.

Jeg skaber designmanual og wireframes, så du får en idé om, hvordan dit website kommer til at tage sig ud. Jeg sikrer mig, at hjemmesiden er skalerbar til alle skærmstørrelser, og at den er brugervenlig, intuitiv, konverterbar og sikker at bevæge sig rundt på, lige som jeg sørger for standard SEO-optimering.

Vi har et par korrekturrunder undervejs, og jeg justerer til efter input fra dig.

Launch!

Efter test af alle knapper og links, så er din nye hjemmeside klar til at gå i luften. YAY! Fantastiske ting venter forude, og dit website skal ud at leve på nettet.

Jeg sender dig en videoguide, så du er klædt på til selv at kunne foretage småjusteringer på din hjemmeside, hvis du har lyst til det i back end. Ellers vil jeg anbefale dig at tilkøbe et klippekort hos mig.

Jeg er altid stolt af mit arbejde, og derfor viser jeg selvfølgelig også din hjemmeside frem på mine sociale kanaler – dét håber jeg også, at du gør, og jeg bliver altid glad, når du tagger.

FAQ

Jeg svarer på de mest stillede spørgsmål

Et webprojekt kan for mange virke som en stor og uoverskuelig proces. Hvem skal man vælge?  Hvad koster en hjemmeside? Hvor mange landingssider er der brug for?

Ja spørgsmålene kan være mange, men bare rolig.
Jeg elsker at svare på spørgsmål. Særligt, når det er inden for et område, jeg er god til og brænder for.

Skulle du have nogle spørgsmål, jeg ikke har besvaret her, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Hvad koster det?

Du skal betale for design og produktion af din nye hjemmeside. Min standard løsning som opfylder de flestes behov koster 18.000 kr. ex moms. Det er et engangsbeløb, som du godkender, inden jeg går i gang. Ønsker du at have hjemmesiden hostet hos mig, så kan det sagtens lade sig gøre for DKK 250,- pr. mdr. ex. moms. Som et tilvalg kan du vælge serviceaftale for DKK 300,- pr. mdr. ex. moms. Jeg passer godt på din hjemmeside, og dét inkluderer opdatering af plugins, overvågning af sikkerhed, daglig backup mv. Service og hosting betales og faktureres månedsvis.

Ejer jeg selv min nye hjemmeside?

Ja, det gør du. Når siden er gået online, så slipper jeg grebet i hjemmesiden – medmindre du tilkøber en hosting- og/eller serviceaftale hos mig. Så skal du ikke bekymre dig om virus- og hackerangreb, opdatering af plugins mv.

Læs mere om service og hosting her.

Hvad skal jeg selv forberede mig på i processen?

For, at jeg kan levere det bedste stykke arbejde til dig, så er det vigtigt, at jeg har de fornødne informationer og materialer så som dit logo, dine billeder og den tekst, der skal bruges til indholdssiderne. Jeg vejleder dig naturligvis, så du ved, hvad jeg skal have fra dig for at kunne komme i gang. Og har du brug for at tilkøbe logopakke, så hjælper jeg med redesign eller design af spritny logopakke. Jeg samarbejder desuden både med fotograf, videograf og tekstforfatter, så lad os tage en snak, hvis du har behov for, at vi også trækker på deres kompetencer.

Hvor lang tid tager processen?

Oftest tager den samlede proces omkring 14 dage – plus/minus. Jeg gør i hvert fald mit ypperste for en smidig og dynamisk design- og implementeringsproces. Jeg ved nemlig, at du som kunde næsten ikke kan vente med at fremvise dit nye, digitale univers. Derfor dedikerer jeg min tid til dig som kunde, fordi jeg ved, at det kribler i dig for at gå i luften med et nyt, digitalt univers.

Bliver jeg bundet op på en kontrakt?

Nej! Jeg er ikke tilhænger af at tvinge mine kunder til bundne kontrakter på flere års varighed. Vi skal samarbejde, fordi det giver mening for dig – og for mig. Derfor betaler du først og fremmest for designet og produktionen af selve hjemmesiden. Og har du lyst, så kan du tilkøbe mine serviceabonnementer på både hosting og løbende service.

Dét kan du læse mere om her.

Vil jeg selv kunne opdatere min hjemmeside løbende?

Ja, det kan du nemt gøre. Jeg bygger hjemmesiden i WordPress og benytter den populære Divi-bygger. Jeg sender dig en videoguide af, hvordan du selv redigerer i backend, så du er oplært i systemet. Har du alligevel brug for hjælp – eller finder du mere ro i, at jeg foretager løbende justeringer – så anbefaler jeg, at du tilkøber mit klippekort.

Læs mere om dét lige her.

Kan jeg tilkøbe hosting?

Ja, det kan du sagtens. Jeg tilbyder at hoste din hjemmeside for DKK 250,- pr. mdr. ex. moms. Hosting betales og faktureres månedsvis.

Læs mere om hosting her.

Kan jeg tilkøbe serviceaftale?

Ja, selvfølgelig kan du det! Det koster DKK 300,- pr. mdr. ex. moms. Heri er inkluderet, at jeg passer godt på din hjemmeside, opdaterer plugins, overvåger sikkerheden, tager daglig backup mv. Serviceaftalen betales og faktureres månedsvis.

Læs mere om serviceaftalen her.

Dét får du med en hjemmeside af CopenGraphics

Jeg sikrer mig, at dit website spiller hele vejen rundt

Alle er online i dag – og vi lever i en digital tidsalder. Dét stiller store krav til din hjemmeside, for dine kunder tjekker dig ud – endda op til flere gange – før de overhovedet tager kontakt. Og jeg er sikker på, at du er enig med mig i, at det da er drønærgerligt, hvis de klikker sig videre til konkurrenten, fordi de ikke kan finde rundt på dit site.

 

Jeg sørger for, at din hjemmeside er:

  • Brugervenlig: Din hjemmeside skal være nem at navigere rundt på, og det er derfor ikke nok, at den kun er flot for øjet. Brugeren skal intuitivt kunne finde vej til de informationer, vedkommende søger – og helst på en måde, som ender ud i en købsadfærd eller et kontaktpunkt med dig.
  • Konverterende: Det er væsentligt at få vendt en besøgende fra bare at være med på en kigger til rent faktisk at kontakte dig – enten via en formular eller en knap, der går direkte til din indbakke eller din telefon. På den måde bliver din hjemmeside en vigtig salgskanal.
  • Responsiv: De fleste er i dag online fra telefonen, og dét stiller store krav til webdesignets udformning, som skal være skalerbart til alle devices. Jeg sørger for, at dit site også spiller på alle parametre, når man tilgår det fra mobilen.

Jeg samler på glade kunder

Mine referencer

Skal du bruge en ny, professionel WordPress-hjemmeside?