Jeg er stolt af mit arbejde

– og utrolig glad for det tætte samarbejde med mine kunder

Jeg har i årenes løb designet flotte, indbydende og funktionelle hjemmesider til en lang række kunder fra vidt forskellige brancher. Og jeg har nydt at nørde ned i hver og én. For de er alle sammen unikke og derfor skræddersyet netop til den enkelte kundes virksomhed og brandDNA.

Hvis du har tid, vil jeg anbefale dig, at du klikker dig igennem nogle af de cases, som du finder neden for. Her kan du nemlig få en idé om, hvordan de hjemmesider, som jeg står bag, rent faktisk virker, fungerer og tager sig ud. Måske du samtidig kan spore dig endnu mere ind på, hvilke elementer og funktioner du kan lide til dit kommende website.

Hjemmesider jeg er særligt stolt af

Udpluk af cases

MCH HR

Produkt: Webdesign + Logodesign

Marie Christine Højlund sprang ud som selvstændig i 2021. Hun tog fat i mig for at få den bedst mulige start på livet som selvstændig. Vi brugte en del indledende tid på grundig sparring omkring hendes vision og mission samt, hvordan jeg bedst muligt kunne få hendes essens til udtryk i virksomhedens visuelle identitet.

Ladies only

Produkt: Webdesign + Logodesign + Designguide

Ladies only er et nyt rejsebureau, som henvender sig til eventyrlystne kvinder. Jeg har designet logo, designguide og ny hjemmeside til Ladies only. Jeg har taget udgangspunkt i det eventyrlyste, varme, feminine og kreative univers, som definerer dem på fineste vis – og går igen både i logodesign og i selve webdesignet.

reEL-installation

Jeg har hjulpet reEL-installation med et nyt og skræddersyet hjemmesidedesign, som er i tråd med deres visuelle identitet og øvrige brandDNA. For reEL-installation var det nemlig vigtigt, at der var en visuel sammenhæng på tværs af kommunikationskanaler og kontaktflader, så alt fra website til kassevogne, arbejdstøj og kontorindretningen passer godt sammen. Dét har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe reEL-installation med.

Læsø fisk

Produkt: Webdesign

Læsø fisk er en traditionsbunden, velrenommeret og erfaren virksomhed. De havde, efter mange år med samme site, behov for en ny og moderne hjemmeside, som i langt højere grad afspejlede dem og deres produkter på bedst mulig vis. Dét kom vi utroligt godt i mål med!

Ren snak

Produkt: Webdesign

Sabrina Vittrup-Seerup tog fat i mig, da hun skulle have designet en ny hjemmeside. Efter en god indledende snak og kyndig vejledning af mig og en god samarbejdspartner, så var hun klædt godt på til at definere virksomhedens web-behov. Slutresultat blev en spritny, professionel og flot hjemmeside, som hun i dag er superstolt af at vise frem til nye kunder.

Kiropraktor­­gruppen

Produkt: Webdesign + logodesign

Jeg har haft den store fornøjelse af at designe og hjælpe Søren fra Kiropraktorgruppen godt igang med hans nye virksomhed. Her havde jeg frie hænder til både logo og webdesign og både kunden og jeg er tilfredse og stolte af resultatet.

Flere referencer

Kiropraktorgruppen

Nerdia Connect

Moreau2mation ApS

Gardinbussen

Jakobs sauces

Dyrlægehuset Friis

Kvann Kompagniet

BeerWalks

Talent People

KAOSKonsulenterne

Sjællands automægler

P-control

Strategiværkstedet

Din marine elektriker

Helle Børglum

Din digitale vicevært

Leas Danmark

Skjulhøj yoga

Idekassen

Rebecca Adler-Nissen

Poison extractor

Sarah Parlar

Tomma consulting

Interbrands global website

TMI Bogføring

Interbrands

Antikgaarden.dk

Aarestrup-executive.dk

Bymartinebeyer

Hjortlundhr.dk

Zhencare.dk

CPH Carrental

HelkropsMR

Baggaards baroner